Contact Twitter Facebook YouTube
info@voedseltuin.com | Coördinator zakelijk tel: 06-50 97 44 62

Je talenten ontdekken

Re-integratie en ondersteuning

De Voedseltuin wil mensen ondersteunen om vanuit hun eigen kracht een perspectief te krijgen op arbeidsparticipatie. Daartoe bieden we werk aan via participatieplaatsen in het kader van re-activatie met als doel doorstroming naar een volgende fase in een reïntegratietraject en/of een baan te vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

 

Talenten en bewustwording

Naast basisvoorwaarden als sociale contacten, werkritme en structuur bieden we een kader met zingeving en persoonlijke aandacht. We stimuleren de bewustwording van eigen talenten en faciliteren het individuele traject om doorstroming naar regulier werk mogelijk te maken. De filosofie van permacultuur versterkt niet alleen de duurzame kwaliteit van de tuin, maar ook de ontwikkeling van de medewerkers.

 

Creativiteit en mogelijkheden

Het werk op de tuin bestaat naast het tuinieren zelf, uit allerlei andere werkzaamheden zoals houtbewerking, maken van constructies (b.v. maken van wilgentenen hekken), maar ook werkzaamheden op het terrein van communicatie en marketing behoren tot de mogelijkheden.

 

Heb je interesse in een re-integratietraject of wil je bij ons vrijwilligerswerk doen?

Houd je van tuinieren, houtbewerken, communicatie, of wil je je andere talenten graag inzetten voor dit unieke project in Rotterdam?
Je bent van harte welkom.

Stel je vraag of meld je aan

Stel je vraag of meld je aan

via ons formulier