Contact Twitter Facebook YouTube
info@voedseltuin.com | Coรถrdinator zakelijk tel: 06-50 97 44 62

Gastenboek

Ben je bij ons op bezoek geweest, heb je een workshop gevolgd of hadย je een bedrijfsuitje? Had je een leuke ervaring? Deel het met ons!

Schrijf hier je reactie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
1 bericht.
Remco Haneveld heeft geschreven op 29 mei 2017 om 11:26:
Afgelopen woensdag 24 mei hebben we met 30 vrijwlligers van het CVD voor de 3e keer weer mogen klussen in de voedseltuin. Ragnhild heeft ons weer hartelijk ontvangen en met het heerlijke weer zijn we fanatiek aan de slag gegaan met het opruimen, onkruid wieden, verplaatsen van grondstoffen en nog veel meer. Het hele project mogen we elke jaar weer uitvoeren. het is een tegenprestatie om clienten van het CVD nadien te kunnen laten varen op zeilschip de Eendracht. Na het werk hebben we met zijn allen nog heerlijk geluncht. Het was een weer een heerlijke en arbeids intensiefe dag.... Lees verder
Afgelopen woensdag 24 mei hebben we met 30 vrijwlligers van het CVD voor de 3e keer weer mogen klussen in de voedseltuin.
Ragnhild heeft ons weer hartelijk ontvangen en met het heerlijke weer zijn we fanatiek aan de slag gegaan met het opruimen, onkruid wieden, verplaatsen van grondstoffen en nog veel meer.
Het hele project mogen we elke jaar weer uitvoeren. het is een tegenprestatie om clienten van het CVD nadien te kunnen laten varen op zeilschip de Eendracht.
Na het werk hebben we met zijn allen nog heerlijk geluncht. Het was een weer een heerlijke en arbeids intensiefe dag. Dank je allen mensen van de voedseltuin.